Центр «POLITICUS» став учасником програми створення мережі університетських аналітичних центрів

politicusЦентр соціально-політичних досліджень «POLITICUS» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського виборов право стати учасником програми створення та розвитку мережі університетських аналітичних центрів, яка ініційована Школою політичної аналітики Національного університету «Києво-Могилянська академія» за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

У найближчі три місяці ініціативна група у складі 5 аналітиків (д. політ. н., проф. Музиченко Г. В., к.політ.н., доцент Ростецька С. І. та студенти 2-3 курсів спеціальностей «Право» та «Політологія» Тимошенко О., Русавська А. та Кравцова О.) пройдуть серію тренінгів з аналізу політик, написання аналітичних матеріалів, методів дослідження (кількісних та якісних), використання відкритих даних, проєктного менеджменту, комунікації та адвокації. Одним з результатів проєкту є створення мережі університетських аналітичних центрів, здатних до проведення спільних досліджень, обміну інформацією, іншої проєктної діяльності.

politicus

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/