В університеті проведено VI Міжнародну конференцію з адаптивних технологій управління навчанням

123-25 вересня 2020 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського проходила Шоста Міжнародна конференція з адаптивних технологій управління навчанням, організатором якої виступила кафедра прикладної математики та інформатики на чолі з професором Мазурок Тетяною Леонідівною. В цьому році конференція присвячена 100-річчю зі дня заснування фізико-математичного факультету Університету Ушинського.

Конференція проводилась дистанційно. Технічна організація та підтримка роботи конференції, яку здійснював старший викладач кафедри Корабльов В.А., дозволила зібрати в онлайн конференції близько 30 учасників з вишів України. Було заслухано 6 доповідей, які викликали зацікавлення та конструктивне обговорення.

Гостям форуму було представлено результати роботи кафедри-організатора в галузі робототехніки, Web-програмування, штучного інтелекту та адаптивних методик навчання здобувачів педагогічної освіти Університету Ушинського.

Під час наукового заходу відбулось жваве обговорення різних аспектів запровадження дистанційної освіти, а також проблем індивідуалізованого та адаптивного навчання.

За результатами роботи конференції було опубліковано збірку доповідей.

Архів матеріалів конференції ATL-2020

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/