27 вересня - Всеукраїнський день дошкілля.

img_7647На факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського весь тиждень панувала святкова атмосфера. Студенти привітали зі святом викладачів та працівників факультету, подякувавши за ті безцінні знання й мудрість, що вони передають майбутньому поколінню вихователів, за професійні досягнення, які постійно допомагають вдосконалювати Дошкільну освіту в Україні; побажали натхнення, гарного настрою та мирного неба над головою.

До привітання долучилася декан факультету - Булгакова Олена Юріївна:

«Сердечно вітаю всіх, хто за покликанням душі обрав своєю майбутньою професією працівника дошкільної освіти. Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди чудового свята - Всеукраїнського дня дошкілля! Бути вихователем - це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива , натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Всім бажаю здоров"я, наснаги  і везіння!  Хай сонячно на серці буде, на добрі справи кожен день багатий. Хай поважають  і цінують люди!  Прийміть вітання з професійним святом!»

img_7647

Богуш Алла Михайлівна - Доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії у галузі освіти, завідувач кафедри теорії і методики дошкільної освіти – привітала викладачів, студентів, вихователів зі святом, побажавши тепла, миру, любові та наснаги.

img_7647

Щиро вітаємо усіх дошкільних працівників, дійсних і майбутніх, із цим чудовим  святом! Нехай ваша любов і тепло подарує усім малятам щасливе дитинство й допоможе їм у майбутньому зробити цей світ кращим!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/