Семінар «Імунізація факультету дошкільної педагогіки та психології від академічної недоброчесності»

AVA12 жовтня 2020 р. у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського в межах Тижня академічної доброчесності на факультеті дошкільної педагогіки та психології (12-16 жовтня 2020 р.) було проведено семінар з теми «Імунізація факультету дошкільної педагогіки та психології від академічної недоброчесності». Викладачі і фахівці факультету мали можливість долучитись до семінару в онлайн-форматі. Під час заходу розглянуті питання фундаментальних цінностей академічної доброчесності, політики доброчесності Університету Ушинського та академічного плагіату в письмових роботах.

У заході взяв участь директор з розвитку компанії Plagiat.pl Максим Маєвський (система StrickPlagiarism.com), який розповів про нові можливості системи щодо перефразування та надав відповіді на поширені запитання щодо махінацій з текстом і правильної інтерпретації звітів подібності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/