Круглий стіл «Сtrl+С - Сtrl+V: студент у групі ризику»

1115 і 16 жовтня 2020 р. на факультеті дошкільної педагогіки та психології Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського в межах Тижня академічної доброчесності в онлайн-форматі відбувся круглий стіл «Сtrl+С - Сtrl+V: студент у групі ризику».

Організувала круглий стіл кандидатка педагогічних наук, викладачка кафедри дошкільної педагогіки Візнюк Валентина. В обговоренні питань дотримання академічної доброчесності взяли участь студенти всіх років навчання бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти факультету дошкільної педагогіки та психології. Під час заходу були розглянуті питання політики доброчесності Університету Ушинського, попередження академічного плагіату, особливості технічної перевірки текстів. Студенти також обговорювали можливі чинники, що сприяють академічному плагіату та шляхи вирішення цих питань.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/