З Днем української писемності та мови

2З Днем української писемності та мови привітали усіх студенти-філологи й викладачі кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Уже традиційно в перші тижні листопада на філологічному факультеті проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада. Цього року програма предметного тижня була також досить насиченою.

Студенти взяли участь і здобули призові місця в конкурсі читацьких відгуків «Золоте слово про книгу», який відбувся в Одеській національній науковій бібліотеці. Дипломи переможців отримали Олена Шпак (І місце) і Олеся Олійник (ІІІ місце).

Жвавий інтерес і незабутні враження залишила по собі зустріч з мовознавцем, учителем, популяризатором мовознавчої науки Кирилом Булаховським.  Йшлося про мову, мовознавство й вчительську творчість цікаво, неупереджено й інтерактивно.

Увінчав низку тематичних заходів, організованих кафедрою української філології і МНФД Університету Ушинського, перший етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

Зі святом рідної мови – мови серця, добра, єднання і кохання!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/