Урочисте відкриття занять нового набору за Програмою «English Access Microscholarship Program»

117 листопада 2020 року в на платформі Zoom відбулася урочиста церемонія відкриття занять нового - четвертого - набору учнів за Програмою малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access).вручення сертифікатів про успішне завершення навчання за програмою Access («English Access Microscholarship Program»). Програма Access проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та фінансується Державним департаментом США. Партнером з українського боку є ГО «Світло» та Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського. Програма Access надає змогу учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин, зокрема переселенцям і молоді з особливими потребами, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатися про США, їхню культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

Урочиста зустріч відбулася за участі Аташе з питань вивчення англійської мови Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні п.Тіма Колінза, директора Громадської організації «Український центр Громадянських Ініціатив «Світло»  п.Антона Плаксуна, аташе з питань культури Посольства США п.Скотта Уітмора, помічника аташе з питань культури Посольства США п. Лілії Шило та координатора від університету, викладача кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Слободянюк Анни. Також захід відвідав проректор з міжнародних зв’язків та науково-пеагогічної роботи Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського п.Антон Ананьєв та голова Ради Матерів України при ВРУ, голова Всеукраїнської громадської організації «Рада багатодітних сімей України «Велика Родина» п.Олена Ніколаєнко.

Під час заходу шановні гості привітали учнів, які успішно пройшли відбір до програми, й урочисто вручили листи від Посольства США в Україні, що офіційно засвідчують їх участь у Ассеss.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/