Нарада з питань підвищення якості освіти здобувачів ступеня доктора філософії

На факультеті музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського 13 січня відбулася нарада з питань якості підготовки здобувачів ступеня доктора філософії за напрямом 01 Освіта/Педагогіка спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво). У нараді взяли участь: гарант ОНП, доктор педагогічних наук, професор О.Є. Реброва; внутрішні стейкхолдери – декан факультету музичної та хореографічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Н.К. Білова; завідувачка кафедри теорії музики та вокалу, кандидат педагогічних наук, доцент Н.Г. Кьон; завідувачка кафедри музично-інструментальної підготовки, кандидат педагогічних наук, доцент М.Г. Демидова, а також наукові керівники здобувачів. Гарант ОНП професор О.Є. Реброва після участі у дводенному онлайн тренінгу з тренерами НАЗЯВО розповіла про актуальні проблеми підготовки аспірантів у контексті підвищення якості їхньої освіти. Під час обговорення було проаналізовано стан підготовки здобувачів ступеня доктора філософії у новому онлайн форматі, визначено аспекти проведення їхньої педагогічної практики.

На факультеті навчається багато аспірантів, що зумовлено актуальними дослідницькими проблемами, зв’язаними з інноваціями музично-освітнього процесу в закладах середньої освіти України і Китаю. Передача досвіду наукового керівництва є актуальною проблемою на факультеті.

Вирішено налагодити консультування досвідчених наукових керівників, що є стейкхолдерами в реалізації ОНП задля продуктивної підтримки та передачі досвіду наукового керівництва молодим науковим керівникам. Обговорено регламент таких зустрічей.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/