Випускники Університету Ушинського сприяють розширенню міжнародної співпраці

1Розширення міжнародних зв’язків і співпраця із закордонними освітніми та культурними закладами є пріоритетним напрямом роботи Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського. Так, нещодавно завдяки ініціативі факультету музичної та хореографічної освіти та його випускника відбулося підписання договору про міжнародне співробітництво між Університетом Ушинського та Школою бального танцю Fred Astaire Dance Studio Richmond (м. Річмонд, США).

Представником цього поважного американського  закладу є випускник і викладач факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського Кирило Капустинський. Його творчі досягнення як виконавця, тренера, хореографа і керівника танцювального клубу визнані й високо оцінені багатьма висококваліфікованими фахівцями. Він є лауреатом багатьох  національних і міжнародних хореографічних конкурсів  в Україні, США, Туреччині, Італії, Іспанії, Франції, Швеції, Фінляндії  та ін. З 2018 року Кирило Капустинський працює  в США  в складі команди Fred Astaire Dance Studio Richmond. Про успішність його діяльності свідчить значна кількість його учнів і увага до його творчості з боку засобів масової інформації. Так, Кирило виступав в якості спеціального гостя  на Radio One, Radio Mix 98.1 Richmond, ділився секретами оволодіння хореографічною майстерністю на телевізійнійних  каналах TV12, TV6, TV8, News NBC12, WTVR CBS 6, abc News, Virginia this morning та інших. Він також безкоштовно проводить  уроки танців для людей похилого віку.

«Я народився і виріс в улюбленому місті Одесі,- зазначає Кирило в своїх інтерв’ю. І саме тут почалися мої перші кроки оволодіння мистецтвом хореографії, які в повній мірі набули впевненості й професіоналізму після вступу до Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського! Саме вища педагогічна освіта - це можливість реалізувати себе у багатьох сферах діяльності і професіях! У будь-якій країні світу я з великим задоволенням і гордістю кажу, що я є випускником Університету Ушинського, факультету  музичної та  хореографічної освіти, який закінчив у 2011 році. Мені дуже приємно ділитися своїми знаннями з людьми по всьому світу, які зацікавлені мистецтвом танцю, мають бажання навчитися гарно танцювати і вдосконалюватися в цьому на кожному занятті».

Університет Ушинського бажає Кирилові нових творчих успіхів і яскравих здобутків у професійно-педагогічній діяльності, а також сподівається на плідну співпрацю між закладами-партнерами.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/