Круглий стіл «Якість освітнього процесу: актуальні питання акредитації ОП Університету Ушинського»

121 січня 2021 року в Університеті Ушинського було проведено круглий стіл «Якість освітнього процесу: актуальні питання акредитації ОП Університету Ушинського», організований Центром забезпечення якості освіти. На захід було запрошено гарантів ОП, деканів факультетів, завідувачів кафедр та всіх охочих. Участь у круглому столі взяли понад 70 осіб.  

Основні теми доповідей на круглому столі стосувалися акредитаційних процедур освітніх програм Університету Ушинського. Гарант ОПП «Політологія» професор Наумкіна С. М. та гарант ОПП «Управління закладом освіти» професор Черненко Н. М.  поділилися своїм досвідом щодо процедури підготовки й проходження акредитації, звернули увагу на важливі аспекти в освітніх програмах.  

Проноза І. І. виступила з доповіддю про  основні зауваження та рекомендації від експертів і ГЕР стосовно акредитованих освітніх програм, де зазначила основні моменти, які університетська спільнота має вдосконалити найближчим часом.   

На проблемних моментах змістової частини робочих програм навчальних дисциплін, силабусів та якісній підготовці іншого навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів зосередила увагу Постоян Т. Г. 

Проректор з наукової роботи Музиченко Г. В. привернула увагу гарантів освітніх програм до надважливої теми – наукового складника в акредитації освітніх програм та формування «критичної маси» за спеціальністю.  

Перший проректор Копусь О. А.  виділила основні моменти в розробленні та перегляді освітніх програм, урахуванні професійних стандартів та стандартів вищої освіти.  

Завідувач Центру забезпечення якості освіти Герасименко В. В. розповіла про новинки Національного агентства із забезпечення якості освіти в акредитації освітніх програм у 2021 р. 

 Учасники круглого столу підтримали ініціативу керівництва Університету щодо організації та проведення інших заходів із проблем підвищення якості освіти. 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/