Засідання лабораторії "Професійна освіта" кафедри педагогіки Університету Ушинського

225 січня 2021 року відбулось засідання лабораторії "Професійна освіта" кафедри педагогіки Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського. Дискусія була присвячена актуальній для досвідчених викладачів та молодих науковців проблематиці – «Науково-дослідні програми – шлях до професійної та наукової самореалізації».

На засідання були запрошені голова наукового товариства студентів, аспірантів і молодих учених Університету Ушинського Гайдаєнко Павло Леонтьєвич. Спільно з головою Ради молодих науковців університету, доктором філософських наук, доцентом Окороковою Вірою Вікторівною присутніх також було ознайомлено з можливістю участі аспірантів кафедри педагогіки спеціальності 015 «Професійна освіта» у міжнародних програмах наукового співробітництва.

Гарант освітньої програми, доктор педагогічних наук, професор Осипова Тетяна Юріївна представила інформацію про те, що відкрито конкурс на участь у Програмі обміну для студентів закладів вищої освіти (Global UGRAD Exchange Program) на 2021/2022 навчальний рік. Програма передбачає навчання протягом одного семестру в американських ЗВО.

Завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, професор Княжева Ірина Анатоліївна долучилась до дискусії та ознайомила присутніх зі змістом різних міжнародних проєктів. Зацікавлення викликали різноманітні проєкти, зокреа Erasmus Mundus – EMINENCE (Erasmus Mundus– Integration of Neighbouring EasterN Region sthrough Cooperationin Higher Education ("Інтеграція сусідніх східноєвропейських регіонів через співпрацю у вищій освіті")).

Доцент кафедри педагогіки, кандидат педагогічних наук Галіцан Ольга Анатоліївна розповіла про зміст проєкту AIESEC, що пропонує програми академічної мобільності для молодих учених (викладання професійного стажування, волонтерські програми) у 114 країнах, зокрема Бразилії, В’єтнамі, Єгипті, Індії та Туреччині.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/