Захист дисертації доктора філософії громадянкою КНР Лай Юеге

layВ Університеті Ушинського 05.02.2021 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертаційної роботи громадянки КНР Лай Юеге «Образ і символ квітки в мистецтві Китаю та Європи», представленої на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 023 образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Галузь знань 02 «Культура і мистецтво». З цієї спеціальності дисертація на здобуття доктора філософії захищалася вперше в Україні. Для захисту цієї дисертації було створено спеціалізовану вчену раду ДФ 41.053.010 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» наказом Міністерства освіти і науки України від 09.11.2020 № 1392.

Члени спецради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачкою. Захищена дисертація Лай Юеге є унікальним науковим здобутком Університету Ушинського, бо вона була підготовлена на засадах мистецької компаративістики та художньої ментальності та є полімистецьким дослідженням.

Вітаємо Лай Юеге з успішним захистом і бажаємо їй подальших наукових досягнень. Науковим керівником здобувачки вситупив Андрій Андрійович Тарасенко, кандидат мистецтвознавства, доцента Державного закладу  «Південноукраїнський національний педагогічний університет             імені К. Д. Ушинського».

 

Відео прилюдного захисту доступно за посиланнями:

https://drive.google.com/file/d/1i1cAQDLRgIZQxwphbHDsou5OF8EgiwTT/view?usp=sharing - запись zoom

https://drive.google.com/file/d/1hMTqa-ifMBToOhNX3qID_lUGntgqhJAc/view?usp=sharing - с камеры

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/