Захист дисертації доктора філософії Чжу Цянь

chjВ Університеті Ушинського 05.02.2021 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертаційної роботи громадянки КНР Чжу Цянь «Формування готовності майбутнього вчителя музики до навчання школярів сольного співу», представленої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). Захист був здійснено за участю здобувачки за допомогою відеозв’язку.

Захист дисертації відбувся на засіданні спеціально створеної спеціалізованої вченої ради ДФ 41.053.008 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», що затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 09.11.2020 р. № 1392. Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачкою.

Вітаємо аспірантку Університету Ушинського громадянку КНР Чжу Цянь з успішним захистом, а також її наукового керівника – кандидата педагогічних наук, доцента Наталію Георгіївну Кьон (Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»).


Відео прилюдного захисту доступно за посиланнями:

https://drive.google.com/file/d/1YV3Sa3wzX61ryQzKzYsML3WO8ngPFF42/view?usp=sharing - запись zoom

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/