Розвиток інформаційних форматів для поширення медіації

1Під такою назвою 09.02.2021 року розпочато реалізацію міжнародного проєкту Німецької служби академічних обмінів (Deutscher Akademischer Austauschdienst, DAAD) на базі Бюро медіації при Центрі медичної та психологічної реабілітації Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

У проєкті, крім Німеччини, беруть участь фахівці з Молдови, Киргизстану, Азербайджану. Україна представлена трьома регіонами: Київським, Одеським, Донбаським. Від Одещини на першому робочому семінарі в межах реалізації міжнародного проєкту в онлайн форматі взяли участь викладачі кафедри загальної та диференціальної психології і кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського.

Учасники форуму розглянули питання сучасних методів медіації, які можна використовувати дистанційно для вирішення різних конфліктів та протистоянь в освіти та суспільстві. Запровадження методу «системного консенсусу» дозволило кожній країні-учасниці семінару відібрати відповідні медіаційні прийоми, які вони мають продемонструвати партнерам при виконанні наступних проєктних завдань.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/