Зустріч аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського із стейкхолдером

227 лютого 2021 р. на базі Одеської спеціалізованої музичної школи імені професора П. С. Столярського відбулася зустріч аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського із стейкхолдером - професором Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової Черноіваненко Аллою Дмитрівною.

Алла Дмитрівна вже протягом трьох років спостерігає за участю наших аспірантів у різних конкурсах і фестивалях, надихає їх та передає досвід організації таких світ для дітей і юнацтва. Вона спільно з аспірантами відвідувала конкурси у Празі, Будапешті, Ліптовському Мікулаші (Словаччина). Чергова зустріч відбулася під час фестивалю “Constellation: SPRING OF OUR HOPE”, який було проведено із застосуванням засобів відеозв’язку. Водночас голосування журі здійснювалося у прямому ефірі та транслювалося  у відкритому доступі через Facebook.

  Для аспірантів Університету Ушинського ця цікава зустріч відбулася в межах науково-педагогічної практики. Генеральний директор фестивалю Галина Скопа також поділилася зі здобувачами власним професійним досвідом організації таких заходів.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/