Відкрита лекція методиста із Швеції Олени Леон для аспірантів і магістрантів факультету музичної та хореографічної освіти

3.03.2На факультеті музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського  03 березня 2021 року відбулася відкрита лекція Олени Леон (Швеція) на тему «Система музичної освіти школярів в Швеції». Зустріч була організована кафедрою теорії музики і вокалу для аспірантів і студентів магістратури різних спеціальностей. Олена Леон – колишня випускниця музично-педагогічного факультету Університету Ушинського. Уже більше двадцяти років вона працює в системі середньої освіти Швеції, є провідним методистом, викладачем музики, математики, шведської і російської мов, автором методичних посібників. Олена Леон ознайомила аудиторію з особливостями шведської шкільної освіти, яка будується на принципах демократії та дитиноцентризму. Гостьовим лектором було висвітлено базові положення організації європейської моделі мистецької освіти, різновиди мистецьких занять і шляхи художньо-творчого розвитку дітей.

Отримана інформація дає можливість краще зрозуміти виклики, які наразі існують  у сфері загальної музичної освіти Україні.

Для аспірантів спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) лекція здійснювалася в межах науково-педагогічної практики. Досвід зарубіжних колег надає можливість для створення нових методик музичного навчання школярів та підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/