Зустріч аспірантів спеціальності 015 Професійна освіта Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського з керівником Одеського обласного центру підтримки інклюзивної освіти

111 березня 2021 року аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта відвідали Одеський обласний центр підтримки інклюзивної освіти. Завідувач центру Орленко Ірина Миколаївна розповіла майбутнім фахівцям-освітянам про значущість імплементації концепції інклюзивної освіти.

У ході дискусії учасники зустрічі зазначали, що інклюзія зумовлена потребою в індивідуальному підході до кожної дитини з особливими можливостями. Це створює необхідність, у першу чергу, в гнучкому законодавстві та оперативному регулюванні ситуації, а не в чітко прописаних правилах і нормах. Аспіранти дійшли висновків про те, що дуже важливими є нововведення, які допомагають учню з особливими потребами в освіті коригувати тривалість освітнього процесу, навантаження та підбирати навчальні засоби в індивідуальному порядку.

Цьогорічна зустріч – це впевнений крок до побудови інклюзивного суспільства в Україні, яке було б максимально комфортне й доступне для всіх без винятку.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/