Майстер-клас "Використання технік каліграфії у латинському алфавіті" (Україна-Молдова)

ImageВ рамках міжнародної співпраці художньо-графічного факультету ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» (м. Одеса, Україна) та факультетом образотворчого мистецтва та дизайну Державного педагогічного університету імені Іона Крянге (м. Кишинів, Молдова) 16 березня 2021 року для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня освіти був проведений (дистанційно) майстер-клас по каліграфії «Використання технік каліграфії у латинському алфавіті».

Як у будь-якого мистецтва, в каліграфії є різні стилі, техніки та інструменти. На майстер-класі здобувачі відкрили для себе ці відмінності та власноруч спробували писати класичними й сучасними інструментами. Провели практичне знайомство з каліграфією викладачі факультету образотворчого мистецтва та дизайну (Валеріу Херца, Постолаке Анна-Марія та Адріан Кучерявий).

Майстер-клас складався із теоретичної частини, — безпосереднього ознайомлення з матеріалом, та основної практичної частини, постановки руки, стилю правопису та характеру шрифту.

Каліграфія — це можливість побачити красу ліній та зрозуміти цінність ручного письма в сучасному світі! 

Дякуємо нашим колегам за плідну співпрацю. До нових зустрічей!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/