Відбувся вебінар «Академічна доброчесність в українському науковому співтоваристві» з аспірантами Університету Ушинського

112 березня 2021 року аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта були запрошені на вебінар, ініційований кафедрою філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Завідувачка Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» Ірина Михайлівна Орленко виступила з цікавої та вкрай важливої проблематики для аспірантів: «Поняття «плагіату» та «самоплагіату» під час написання наукових статей, тез і методичних розробок». Завідувач кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, доктор філософських наук, професор Євген Руславович Борінштейн розповів молодим дослідникам про проблеми написання курсових, дипломних та дисертаційних робіт.

Доктор педагогічних наук, професор Койчева Тетяна Іванівна торкнулась вкрай важливого для аспірантів аспекту – політики та процедури забезпечення академічної доброчесності в Університеті Ушинського.

Учасники дискусії розмірковували над тим, що є та що не є плагіатом у науковій діяльності. Зустріч під час вебінару викликала жваву дискусію, обмін думками.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/