Ознайомлювальна онлайн-лекція «Самоплагіат у наукових публікаціях»

416 березня 2021 року в рамках Тижня доброчесності в Університеті Ушинського було проведено онлайн-лекцію «Самоплагіат у наукових публікаціях». Основною метою було ознайомлення молодих науковців, здобувачів першого рівня вищої освіти з питанням дотримання академічної доброчесності під час роботи з публікаціями. Захід був проведений Завідувачем Центру забезпечення якості освіти Герасименко В. В.  

Під час лекції здобувачі мали змогу розглянути основну сутність, причини та види самоплагіату, які були розглянуті на прикладах; дізналися про бачення  поняття самоплагіату українськими філологами, про можливий результат недотримання академічної доброчесності під час роботи з науковими публікаціями та як уберегти себе від ризику бути звинуваченим у самоплагіаті. 

Наприкінці зустрічі Герасименко В. В. були надані рекомендації і корисні посилання для розширення кругозору здобувачів задля майбутніх якісних наукових досліджень. Відбулися обговорення ряду питань на подану тему від запрошених здобувачів.  

З метою розповсюдження якісної та корисної інформації, надання консультацій, в планах Центру й надалі залучати до важливих заходів нашого університету  всіх учасників освітнього  процесу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/