Тиждень доброчесності

Image0417 березня 2021 року бібліотека Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» провела онлайн-воркшоп для магістрантів з теми «Cntr-C + Cntr-V – магістрант у групі ризику».

Заступниця директора бібліотеки Олена Спасскова ознайомила студентів із особливостями технічної перевірки письмових робіт на ознаки плагіату програмою Strikeplagiarism, ідентифікацією академічного плагіату і самоплагіату й особливостями покликання у письмових роботах.

Також, для популяризації культури доброчесності, було створено бюллетень «Академічна доброчесність must have для сучасного дослідника», з яким Ви можете ознайомитись за посиланням.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/