Семінар-практикум для студентів спеціальності 073 Менеджмент «Особливості ведення ділової документації в закладі освіти»

Image0129 березня 2021 р. студенти спеціальності 073 Менеджмент Університету Ушинського взяли участь у семінарі-практикумі «Особливості ведення ділової документації в закладі освіти», який було проведено заступником начальника територіального відділу освіти Приморського району Департаменту освіти та науки Одеської міської ради. Під час семінару обговорювалися питання організації діловодства та дотримання відповідної інструкції в закладах загальної середньої освіти. Окрема увага була відведена підготовці наказів та обліку документів суворої звітності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/