Онлайн-зустріч з майбутніми випускниками в межах «Ярмарку вакансій»

16 квітня 2021 р. спільно з Департаментом освіти і науки Одеської міської ради Університетом Ушинського було проведено онлайн-зустріч з майбутніми випускниками в межах «Ярмарку вакансій».
На зустрічі були присутні 98 учасників:  викладачі, співробітники сектору сприяння працевлаштування відділу кадрів та студенти Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», працівники Департаменту освіти та науки Одеської міської ради, керівники закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси.
Директор Департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Валеріївна Буйневич поінформувала майбутніх випускників університету  про наявні вакансії в закладах освіти міста Одеси.

Відповідаючи на запитання студентів, Олена  Валеріївна Буйневич розповіла, що молодий спеціаліст отримує бонуси у вигляді матеріальної підтримки – муніципальної доплати та соціальний пакет: оплачувані відпускні, лікарняні, а також стаж роботи та кар’єрний ріст.

Зустріч відбулася у рамках  реалізації меморандуму про співпрацю між Департаментом освіти та науки Одеської міської ради та Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені   К. Д. Ушинського», а також університетського щорічного «Ярмарку вакансій».

Департамент освіти та науки Одеської міської ради організував онлайн-зустріч з майбутніми випускниками педагогічного ВУЗу.
Олена Буйневич, директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради, розповіла  студентам про професію – вчителя. ” Вихованню і навчанню дітей можуть присвятити себе люди зі схильністю і любов’ю до цієї справи. Успіх педагогічної діяльності залежить від комунікативних здібностей вчителя, від його уміння налагодити правильні взаємини з дітьми. Людина, яка хоче бути вчителем, має бути готова навчати і навчатись водночас. Педагогічний шлях тернистий, але цікавий  та захоплюючий”.

Директор поінформувала майбутніх випускників із наявними вакансіями в закладах освіти міста, вчителі яких предметів наразі є найбільшим затребуваними, визначила основні причини вакансій серед педагогічних працівників  та запросила всіх бажаючих продовжити свою діяльнісь на посаді педагога звернутися до керівників закладів освіти.   Також наголосила, що  КУ «Одеські інклюзивно-ресурсні центри» теж мають нагальну потребу  в педагогічних працівниках.

Відповідаючи на запитання студентів, Олена Буйневич розповіла, що крім невеликої заробітної плати молодий спеціаліст отримує і бонуси у вигляді матеріальної підтримки – муніципальної доплати та соціальний пакет: оплачувані відпускні, лікарняні, а також стаж роботи та кар’єрний ріст. 

Ірина Столбова, заступник директора департаменту освіти та науки Одеської міської ради,  розповіла присутнім, що прогнозовані вакансії на наступний 2021/2022 навчальний рік можна переглянути на вебсайті департаменту освіти та науки Одеської міської ради  у розділі «Діяльність/Кадри/Вакансії», а також при наявності у закладах освіти вакансій на кожному вебсайті закладів освіти розміщується відповідна інформація. Для ознайомлення перейдіть за посиланням.

Наталя Романенко, директорка Одеського НВК № 13, в якому наразі  навчається  2430 здобувачів освіти, поділилася зі студентами  багатим досвідом роботи. Зазначила, що Нова українська школа дає прекрасні можливості вчителю для творчості, самовдосконалення та розвитку.

Проєктна та дослідно-експериментальна робота є одним із важливих напрямів діяльності Одеського НВК №13:

  • учасники Національного проєкту «Відкритий світ»;
  • учасники всеукраїнського проєкту «Інтелект України»;
  • учасники всеукраїнського проєкту «На крилах успіху»;
  • учасники впровадження програми FIRST LEGO  League;
  • учасники соціального проєкту HappyUkraine та програми – практикума «Визначення персональних і командних цінностей в форматі VALUES_HappyUkraine»;
  • учасники всеукраїнського проєкту «150 клубів фінансової грамотності»;
  • учасники всеукраїнського руху освітян.

Слід зазначити, що зустріч організовано і проведено з метою інформування випускників закладів вищої освіти про наявність вакантних місць у закладах освіти у відповідності до фахової підготовки  та працевлаштування у майбутньому.

***

Зустріч відбулася у рамках меморандуму про співпрацю між департаментом освіти та науки Одеської міської ради та Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського».

Взаємодія департаменту із педагогічним вузом відбувається у таких напрямках: організація та проходження практики  студентами  на базі закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси, організація Університетом  спільних заходів, спрямованих на підвищення професійного рівня працівників закладів освіти міста, зокрема, конференцій, тренінгів, семінарів, круглих столів тощо, розроблення та реалізація спільних проєктів та програм.

За потреби фахівці Університету залучаються до наукового консультування закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси з питань у освітньої  галузі.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/