Вебінар Strikeplagiarism & Університет Ушинського

Image0119 квітня 2021 року відбувся вебінар з теми «Курсова робота – без академічного плагіату» для викладачів, здобувачів освіти і співробітників університетів на платформі Zoom та із трансляцією в соціальній мережі Facebook.

Спікерами заходу стали Валентина Візнюк, директорка бібліотеки Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, та Алі Тахмазов, виконавчий директор компанії Plagiat.pl.

Під час вебінару обговорювались питання академічної доброчесності, Soft skills у процесі виконання курсової роботи, запобігання академічному плагіату в курсовій роботі, прототипу інтеграції з базою даних УкрІНТЕІ системи StrikePlagiarism.com та індивідуальної перевірки в науковій базі RefBooks.

Відео заходу можна переглянути в соціальній мережі Facebook.

Презентація вебінар з теми «Курсова робота – без академічного плагіату».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/