Нова форма міжнародної проєктної діяльності викладачів кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського

1Представник кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського професор Г. Ю. Ніколаї була запрошена до участі в Міжнародному культурно-мистецькому освітньому проекті: «Спілкування. Освіта. Творчість».

У межах проєкту з 16 по 25 квітня 2021 року було проведено он-лайн семінар-практикум з дитячої хореографії для хореографів аматорських колективів та викладачів хореографічних дисциплін. Разом зі своєю колишньою аспіранткою, кандидатом педагогічних наук Т. Л. Повалій професор Г. Ю.Ніколаї провела вебінар з теми: «Система музично-ритмічного виховання Еміль Жак-Далькроза». Під час обговорення був цікавим обмін досвідом керівників дитячих аматорських колективів.

Взагалі тематика проєкту є достатньо різноманітною. Це й історія фольклорної української музики для хореографів; принципи співпраці хореографа дитячого та юнацького аматорського колективу з композитором; українське народне музичне мистецтво; взаємозв’язок музичної драматургії з хореографічною постановкою; формування психологічного клімату в хореографічному колективі та ін.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/