Розум, талант, дисципліна – і ти кандидат наук

З великою приємністю раді повідомити, що 28.04.2021 р. працівники навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського Думко Наталія Вікторівна, фахівчиня деканату, та Підгірний Олег Валерійович, викладач кафедри спортивних ігор, успішно захистили кандидатські дисертації за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти. Бажаємо їм наснаги до нових, творчих наукових здобутків і перемог на освітянській ниві.

Висловлюємо подяку науковим керівникам за якісну підготовку, а також голові,  членам спеціалізованої вченої ради Д 41.053.01 й опонентам за принципові і об’єктивні оцінки наукових досягнень здобувачів.

Дирекція ННІФКСР

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/