Корпоративне навчання – шлях до професійного успіху!

1З 20 по 27 квітня 2021 р. на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери було організовано корпоративне навчання для педагогічних, науково-педагогічних працівників Університету Ушинського за модулем «Державна реєстрація права власності на науковий твір».

Програма навчання включала лекційні та практичні заняття з актуальних питань організації інтелектуальної власності, авторського права, процедури державної реєстрація права власності на науковий твір,що забезпечувала директор бібліотеки Університету Ушинського, к.пед.н., В.Візнюк. За результатами корпоративного навчання було оформлено заяви про реєстрацію авторського права на твір. 

Викладачі університету відмітили корисність практичних завдань та зазначили, що корпоративне навчання - шлях до професійного успіху!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/