Онлайн опитування здобувачів всіх рівнів освіти для покращання внутрішнього забезпечення якості освіти

Онлайн опитування здобувачів всіх рівнів освіти для покращання внутрішнього забезпечення якості освіти 

Шановні здобувачі вищої освіти! 

Запрошуємо взяти участь у щорічному дослідженні показників внутрішнього забезпечення якості освіти здобувачів всіх рівнів вищої освіти денної та заочної форм навчання за всіма освітніми програмами. 

Під час анкетування у вас буде змога висловити власну думку щодо якості надання освітніх послуг за результатами навчання у другому семестрі 2020/2021 н.р  

Дослідження відповідає вимогам конфіденційності. 

Для отримання об’єктивного зворотного зв’язку та підвищення якості освітнього процесу академічній спільноті Університету Ушинського дуже важлива думка кожного з вас. 

Анкети будуть відкриті впродовж травня-червня. 

Для участі в опитуванні необхідно перейти на сторінку інформаційної системи ІАСУ МОНУ за покликанням https://monufr.com/students/loginNew.html, увести логін та пароль, який був наданий факультетом/кафедрою/гарантом ОП (наприклад – логін log307714 та пароль 21D47DA1), натиснути «Вхід». 

Далі потрібно обрати опцію «Опитування». 

 

У наступному вікні з’явиться на вибір декілька анкет: 

1. Для всіх студентів (окрім спеціальності 222 Медицина) – опитування № 15 «Вивчення думки студентів щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.)» 

2. Для аспірантів 1 та 2 років навчання – опитування №16 «Вивчення думки аспірантів 1 та 2 курсу щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.)»  

3. Для аспірантів 3 та 4 років навчання – опитування №17 «Вивчення думки аспірантів 3 та 4 курсу щодо якості навчання в університеті (за IІ сем. 2020-2021 рр.)» 

4. Для студентів спеціальності 222 Медицина – анкета №18. ОПП МЕДИЦИНА/ Вивчення думки студентів щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.) 

Якщо у Вас виникнуть технічні питання щодо входу в систему, можна звернутися за допомогою до Центру забезпечення якості освіти: ciqa@pdpu.edu.ua. 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/