Ювілейний день Науки

118 травня 2021 року факультет дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського відзначив День науки. Це свято було ювілейним, тому що виповнилося 30 років роботи спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій, яку очолює академік Алла Богуш, 30 років - її науковій школі та 30 років - професійній діяльності вченої в університеті та на факультеті. Так сталося, що саме цей рік є ювілейним і для України. У серпні 2021 року Україна святкуватиме 30 років Незалежності.

З нагоди ювілейних подій відбулася он-лайн зустріч членів спеціалізованої вченої ради, наукової школи, членів кафедри, яку багато років очолювала академік А. М. Богуш. Зі словами вітання і подяки керівництву Університету, факультету, членам спеціалізованої вченої ради та своїм учням на зустрічі виступила Алла Михайлівна.

У ювілейному заході також узяли участь представники ректорату Університету Ушинського, декан факультету, члени спеціалізованої вченої ради різних років каденції та учні Алли Богуш.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/