Подяка фізико-математичному факультету від випускника Університету Ушинського

1У квітні 2021 року фізико-математичному факультету Університету Ушинського виповнилося 101 рік. Наші випускники завжди пам'ятають те місце, де набули професійних компетентностей і навичок. Факультет постійно співпрацює зі своїми колишніми студентами у межах взаємодії з Асоціацією випускників Університету Ушинського, має зворотній зв'язок у рамках профорієнтаційної роботи, рецензування ОПП. Приємно, коли теперішні студенти, випускники стають послідовниками тих педагогів, викладачів, учених, які допомоагали їм отримати якісну фундаментальну університетську освіту.

Нещодавно до фізико-математичного факультету через відділ міжнародних зв’язків надійшла подяка від випускника 2016 року Халова Азата, який є громадянином Туркменістану. Азат наразі працює вчителем фізики у звичайній туркменській сільській школі номер 16 імені А. Атаєва Дашогузької області. Азат щиро вдячний усім викладачам за знання та терпіння й намагається так само науково і цікаво організовувати свою професійну діяльність, як і його колишні університетські наставники - доцент кафедри фізики Чепок О. Л., професори кафедри фізики Гохман О. Р. і Клубіс Я. Д. Наш іноземний колега відмічає, що його учні виявляють зацікавленість у подальшому вивченні фізики саме на фізико-математичному факультеті Південноукраїнського національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського.

Учні А. Халова постійно отримують нагороди на різних міжнародних конкурсах. Зокрема нещодавно вони взяли участь у Міжнародному конкурсі для молодих дарувань «Caspian Start-Up - 2021», де представили свій проєкт з радіофізики, пройшли основний відбірковий тур та готуються до фінального захисту роботи у червні 2021 року.

Сподіваємося, що переможці конкурсів - учні Халова Азата стануть справжніми послідовниками свого педагога й приїдуть до України, щоб здобути вищу освіту на фізико-математичного факультеті Університету Ушинського.

(На загальному фото: Халов Азат 1-й праворуч у верхньому ряду)

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/