В Універистеті Ушинського відзначили День вишиванки

320.05.21 року в Університеті Ушинського на факультеті дошкільної педагогіки і психології під керівництвом викладачів - доктора педагогічних наук Юлії Руденко та кандидата педагогічних наук Анжели Просенюк був проведений святковий захід, присвячений Дню вишиванки.

Під час заходу лунала запальна українська народна музика, студенти декламували вірші, співали пісні.

Колектив кафедри теорії та методики дошкільної освіти висловлює подяку деканату факультету за допомогу у проведенні тематичного заходу, а також студентам спеціальності "Дошкільна освіта".

Напередодні Дня вишиванки в межах викладання навчальної дисципліни "Методика ознайомлення дітей з українським народознавством в закладах дошкільної освіти" доктором педагогічних наук, доцентом кафедри теорії і методики дошкільної освіти Юлією Руденко було організовано онлайн-зустріч з засновницею свята Вишиванки в Україні - Лесею Воронюк. На зустрічі були присутні студенти факультету дошкільної педагогіки і психології 1-4 років навчання. Пані Олеся розповіла студентам про історію зародження свята "День вишиванки", зокрема про те, як воно відзначається Українською діаспорою по всьому світові.

Крім того, Леся Воронюк розповіла про відомих майстринь-вишивальниць, про різноманітні техніки української вишивки, продемонструвала зібрану з усієї України колекцію українських вишиванок.

Студенти із захопленням слухали інформацію і задавали запитання.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/