Студенти фізико-математичного факультету у бібліотеці Університету Ушинського

419 травня 2021 року група студентів фізико-математичного факультету під керівництвом головного куратора, доцента кафедри вищої математики і статистики Яковлєвої Ольги Миколаївни, в якості волонтерської допомоги, працювала у книгозбірні цінної та рідкісної літератури бібліотеки Університету Ушинського. Бібліотекарка цього сектору Наталія Любомирівна Гончаренко організувала роботу студентів із систематизації книг у розділах математики і педагогіки, огляду колекції Б. В. Варнеке, а також планового прибирання приміщення фонду цінної та рідкісної книги.

Деканат фізико-математичного факультету Універистету Ушинського дякує співробітникам бібліотеки за можливість ознайомити студентів із науковими фоліантами, а також сподівається на подальшу співпрацю.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/