Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри»

121 травня 2021 року відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри» на базі кафедри політичних наук і права ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» за підтримки та участі Центру соціально-політичних досліджень «POLITICUS», Наукового товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених, Ради молодих вчених.

Студентська конференція була спрямована на виявлення наукового і творчого потенціалу студентського молодіжного осередку, забезпечення платформи для вільного обміну думками, стимулювання та підтримку наукової діяльності молоді, сприяння у її професійному становленні і підвищення ефективності самостійної роботи.

Участь у конференції взяли близько 50 студентів з різних закладів вищої освіти України за такими актуальними питаннями як: правовий вимір розвитку сучасного суспільства; сучасний політичний простір: тенденції розвитку; проблеми економічного та культурного напрямку в розвитку сучасного суспільства.

Організатори коференції Проноза І. І. та Ростецька С. І. при підведенні підсумків заходу засвідчили зацікавленість студентів у самостійній науковій роботі, інтерес та небайдужість до обраних майбутніх професій, бажання покращувати свої знання, що слугуватиме підвищенню якості професійної підготовки студентів та забезпеченню у майбутньому їх конкурентоспроможності на ринку праці.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/