Представники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Університету Ушинського були залучені до участі у підзасіданні НМК

126 травня 2021 року представники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Університету Ушинського були залучені до участі у підзасіданні НМК зі спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» МОН України.

Головне питання зустрічі - вийти з пропозицією до МОН України про внесення спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» до переліку наукових спеціальностей за галузями науки, відповідно до яких присуджуються наукові ступені кандидата наук і доктора наук. Спікер зустрічі Копієвська О.Р. – член підкомісії НМК зі спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» МОН України, - зазначила, що у середині травня Міністерством освіти і науки України було оприлюднено для громадського обговорення проєкт наказу МОН України «Про затвердження переліку наукових спеціальностей за галузями науки, відповідно до яких присуджуються наукові ступені кандидата наук і доктора наук» (доступне за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-pereliku-naukovih-specialnostej-za-galuzyami-nauki?fbclid=IwAR1k7GTVplkbTWbQeqBiwv6eyc8LpOvJoDQPlgWRau9pU-1_ZyT3WUD3JKo), в якому відсутня наукова спеціальність «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Очевидно, що відсутність зазначеної наукової спеціальності є істотним упущенням та не відповідає сучасним трендам освітнього та наукового процесу в Україні. Узв`язку з цим варто звернутися до МОН України від підкомісії з проханням включити до переліку наукових спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності». Учасники зустрічі також обговорили особливості ОПП зі спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності», специфіку працевлаштування випускників, шляхи поліпшення взаємодії зі стейкхолдерами України.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/