Круглий стіл «Біомеханічні тренди в спорті, оздоровчій руховій активності, фізичній терапії та ерготерапії»

2525 травня 2021 року в рамках І Всеукраїнської електронної науково-практичної конференції з міжнародною участю «Біомеханіка спорту, оздоровчої рухової активності, фізичної терапії та ерготерапії: актуальні проблеми, інноваційні проекти та тренди» було проведено круглий стіл «Біомеханічні тренди в спорті, оздоровчій руховій активності, фізичній терапії та ерготерапії».

У конференції взяли участь представники Польщі, Грузії, Латвії, Молдови та України. Було представлено 13 доповідей від провідних фахівців та молодих вчених в галузі фізичного виховання та спорту, фізичної терапії та ерготерапії.

Від Університету Ушинського в конференції взяли участь завідувач кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств, д.пед.н. Долинський Б.Т. та асистент кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств к.н. з фіз.вих. і спорту Буховець Б.О. Вони виступили із доповіддю «Практичне застосування методу кінезіотейпування в фізкультурно-спортивній реабілітації дітей з ДЦП». В доповіді були розкритті особливості практичного застосування методу кінезіотейпування в фізкультурно-спортивній реабілітації дітей з ДЦП.

Пропонуємо для перегляду презентацію: «Практичне застосування методу кінезіотейпування в фізкультурно-спортивній реабілітації дітей з ДЦП»

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/