Факультет іноземних мов Університету Ушинського провів серію презентацій до 25-річчя Конституції України

фото 1Наприкінці травня 2021 року учасники освітнього процесу факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського в межах відзначення 25-ої річниці Конституції України підготували кроскультурний захід – серію презентацій про історію, політичний устрій Української держави та розвиток її міжнародних зв`язків.

До проведення заходу долучилися викладачі кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики та кафедри західних і східних мов та методики їх навчання). Здобувачі вищої освіти факультету іноземних мов за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями виступили з презентаціями, зокрема:

  • Кириченко Дар’я на тему «Конституція − правова основа України»;
  • Ковтун Світлана − «Конституція – основний закон для влади і громади»;
  • Закопайло Дар’я − «Ми – це Україна»;
  • Матвієнко Юлія – «Розвиток міжнародних відносин України з Канадою з часу прийняття Конституції»;
  • Булах Дар’я – «Розвиток міжнародних відносин України з Великобританією з часу прийняття Конституції»;
  • Рябухіна Діана – «Розвиток міжнародних відносин України з Австралією з часу прийняття Конституції» та ін.

Для популяризації України в світі, напередодні державного свята викладачі та студенти Університету Ушинського за допомогою підготовлених презентацій також проведуть низку тематичних виступів в освітньо-культурних центрах інших країн, що функціонують при факультеті іноземних мов, а також в Українському культурному і науково-інформаційному центрі в Харбінському інженерному університеті (КНР).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/