Профорієнтаційна зустріч зі спортсменками СДЮШОР «Чорноморець»

12 червня 2021 року в рамках проведення профорієнтаційної роботи була проведена зустріч зі спортсменками СДЮШОР «Чорноморець» (художня гімнастика) завідувача кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського Долинським Борисом Тимофійовичем та доцентом кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Погореловою Оленою Олександрівною, майстром спорту України з художньої гімнастики. Захід відбувся за підтримки президента Федерації з художньої гімнастики в Одеській області, директора СДЮШОР «Чорноморець» Андрухович Світлани Геннадіївни та старшого тренера СДЮШОР «Чорноморець» - Арутюнян Марини Геннадіївни.

Раніше зі спортсменками СДЮШОР «Чорноморець» профорієнтаційна робота проводилась дистанційно і було дуже приємно поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами наживо.

До зустрічі з абітурієнтами у позанавчальний час також долучилися студентки Нижник Марія та Арутюнян Аміна, які вже досягли високих успіхів у спортивно-професійній діяльності (обидві мають звання «Майстер спорту України») та успішно навчаються в навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізична культура).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/