Корпоративне навчання для співробітників та науково-педагогічних працівників на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери!

До уваги науково-педагогічних працівників Університету Ушинського! 

З 14.06.2021 р. в Університеті Ушинського розпочинається корпоративне навчання для науково-педагогічних працівників за програмою «Інструменти наукометричних баз даних».

Перша лекція буде проходити 14.06.2021 р. на платформі «Teams» о 16:20.

З 17.06.2021 р. розпочинається корпоративне навчання для співробітників університету за програмою «Сучасна онлайн-комунікація (культура віртуального спілкування)».

Перша лекція буде проходити 17.06.2021 р. на платформі «Teams» о 16:20.

За більш детальною інформацією можна звертатися за телефоном:

095-660-45-95, Буданова Марія Юріївна.

Будемо раді бачити Вас на корпоративному навчанні на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/