«Літня спартакіада 2021»в інституті фізкультури, спорту та реабілітації Університету Ушинського

photo_2021-06-13_17-00-0810 червня 2021 року у спортивно-ігрових залах навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського вперше було проведено для співробітників та студентів «Літню спартакіаду інституту 2021». Задля участі у змаганнях викладачі кафедр та здобувачі вищої освіти утворили мікс-команди.

Головними цілями змагань виступили: популяризація рухової активності та здорового способу життя; всебічний гармонійний розвиток студентів та викладачів інституту; формування стійкого інтересу учасників освітнього процесу до занять фізичною культурою і спортом; виховання патріотизму, колективізму, взаємодопомоги і взаємоповаги в академічному середовищі.

За програмою команди мали взяти участь у 4 видах змагань, зокрема: «Кидки баскетбольного м’яча», «Удари по м’ячу на точність», «Настільний теніс» і «Дартс».

У напруженій боротьбі перемогла команда "Спортивні ігри" (викладачі кафедри спортивних ігор разом зі студентами). Слід відзначити також вдалі виступи команд "Професіонали" (представники кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін і студенти) й "Олімпійські надії" (викладачі кафедри гімнастики і спортивних єдиноборств і студенти), які посіли друге та третє місця відповідно. Окрема вдячність Олександру Євтушенку, голові Благодійної організації "Благодійний фонду "Розвиток та підтримка спорту "Євтушенко" за організаційну підтримку.

Вітаємо переможців і учасників змагань!

Оргкомітет

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/