Академічна доброчесність для закладів загальної середньої освіти

IMG_20210622_094130З 22 по 25 червня 2021 р. на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського за програмою «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості освіти» підвищили кваліфікацію заступники директора і вчителі КЗ «Рішельєвський науковий ліцей» м. Одеси.

Програма навчання включала лекційні та практичні заняття з актуальних питань інтелектуальної власності, процедури державної реєстрація авторського права на науковий твір, академічної доброчесності для закладів освіти та її фундаментальних цінностей, попередження академічного плагіату та технології й експертної оцінки звіту з перевірки робіт на ознаки академічного плагіату. Викладання програми забезпечувала директорка бібліотеки Університету Ушинського, кандидатка педагогічних наук, Валентина Візнюк.

Лекційні заняття проходили у приміщенні бібліотеки Університету Ушинського, слухачі курсів відвідали експозицію ціннісної і рідкісної книги університетської книгозбірні.

Під час навчання працівники КЗ «Рішельєвський науковий ліцей» набули навичок оформлення авторського права на твір й навчились інтерпретували звіти подібності систем для перевірки текстів наявність текстових збігів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/