День знань відзначили на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського

IMG-32125eb11121a6d5a369fad059004155-V31 серпня 2021 року в Університеті Ушинського відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. 1 вересня 2021 року студенти-першокурсники приступили до навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології, де їх привітали: декан, доктор психологічних наук, доцент кафедри сімейної та соціальної педагогіки і психології Булгакова Олена Юріївна, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти Алла Михайлівна Богуш. У своєму виступі Алла Михайлівна побажала новоспеченим студентам, щоб вони вийшли з університету не лише конкурентнозданими фахівцями, але й успішними людьми.

Завідувачі кафедр Олена Бабчук, Людмила Березовська, Олексій Листопад побажали студентам, щоб студентські роки стали часом інтелектуального зростання, закоханості та яскравих вражень. Куратори академічних груп розповіли студентам про організацію освітнього процесу на факультеті та відповіли на запитання, які цікавили першокурсників.

Вітаємо всіх учасників освітнього порцесу з Днем знань і початком нового 2021/2022 навчального року!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://lippovillage.com/slot-nomor-1-asia/ https://www.lippohomes.com/rtp-mahjong-tinggi/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/server-luar-negeri/ https://jdih.depok.go.id/uploads/kejutan-jackpot-bonanza/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://jdih.depok.go.id/sgacor-thailand/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/