Зустріч першого проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи О. А. Копусь зі студентами-хореографами

m03.09.2021 на факультеті музичної та хореографічної освіти відбулася зустріч першої проректорки з навчальної та науково-педагогічної роботи О.А. Копусь зі студентами спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія) першого та другого рівнів вищої освіти. На зустрічі були присутні також декан факультету музичної та хореографічної освіти Н.К. Білова, завідувачка кафедри музичного мистецтва і хореографії О.Є. Реброва, доцент кафедри О.С. Мікулінська. Ольга Антонівна Копусь докладно пояснила здобувачам про їх права, про те, що сьогодні студент є суб’єктом освітнього процесу. Це надає йому можливість обрати та реалізувати індивідуальну траєкторію розвитку, розширити світогляд завдяки потенціалу бази вибіркових дисциплін, сформувати актуальні для сучасного професіонала лідерські, комунікативні, творчі якості. Також було дано пояснення щодо застосування студентами силабусів, щодо механізмів зарахування балів та інші важливі аспекти організації освітнього процесу.

На зустрічі були студенти першого курсу, отже, слушним були пояснення щодо управління та менеджменту університету. Обговорено питання відкритості керівництва та можливості здобувачів отримати і психологічну допомогу, і індивідуально поспілкуватися з керівництвом.

О.А. Копусь також надала високу оцінку роботі факультету, його керівництву, що створив творчу, комфортну атмосферу для навчання.

Зустріч була завершено побажанням успіху в навчанні та у творчій самореалізації.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/