Вічна пам`ять: пішов із життя Народний вчитель СРСР Микола Миколайович Палтишев

paltyshevАкадемічна спільнота Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського глибоко сумує з приводу тяжкої втрати – смерті свого талановитого випускника, всесвітньо відомого українського педагога і науковця, авторитетного вчителя і наставника, справжнього сподвижника у справі підготовки кадрів у галузі професійно-технічної освіти.

Микола Миколайович запровадив у освітній процес поетапну систему навчання, яка була поширена в навчальних закладах СРСР, Японії, Франції, Німеччини, Куби, Монголії; був ініціатором та розробником інноваційних уроків-вистав із застосуванням музики, поезії та живопису; виступив автором понад 300 науково-методичних робіт, науково-практичних публікацій, більше десятка книг; організував низку міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій та семінарів.

М. М. Палтишев завжди був у пошані в колег, студентів та учнів, підкорював людей своєю вродженою інтелігентністю, щирістю і мудрістю.

Світла пам’ять про Народного вчителя СРСР, кандидата педагогічних наук, доцента, почесного доктора Національної Академії педагогічних наук України Миколу Миколайовича Палтишева назавжди залишиться в серцях освітян та близьких йому людей.

paltyshev

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/