Зустріч аспірантів першого року навчання з керівництвом університету

10.09.2021 року відбулася вже традиційна зустріч аспірантів першого року навчання з керівництвом Університету Ушинського та його основних підрозділів. 
Майбутніх науковців привітала проректорка з наукової роботи проф. Музиченко Г.В. У своєму виступі вона приділила увагу основним аспектам підготовки докторів філософіі PhD, ознайомила з основними досягненнями університету і поточними проблемами. Про організацію освітнього процесу, правила внутрішнього розпорядку, розповіла завідувачка відділу аспірантури та докторантури Хижняк І. А.
Про життя наукової спільноти університету аспірантам розповіли голова Наукового товариства аспірантів П. Гайдаєнко та представниця Ради молодих учених С. Швець.
Керівник психологічної служби університету Літвінова М. П. провела невеличке анкетування та ознайомила з пам‘яткою психологічного здоров‘я аспіранта.
Представник відділу міжнародних зв`язків проінформувала про можливості академічної мобільності для майбутніх молодих науковців.
Вітаємо аспірантів першого року навчання з початком цікавого наукового життя та бажаємо гарного настрою та натхненного навчання!

 

Пустая синяя полоска

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/