Відбулась зустріч представників керівництва Університету Ушинського зі студентами, які мешкають у гуртожитках

m15 вересня 2021 року проректор з міжнародних зв`язків та науково-педагогічної роботи комплексу професор І. В. Ступак та керівник психологічної служби-практичний психолог М. П. Літвінова взяли участь у занятті «Охорона труда та пожежна безпека у гуртожитках», що було організовано співробітниками, відповідальними за цивільний захист, охорону праці та пожежну безпеку, зі студентами гуртожитків №1 та №3 Університету Ушинського.

Для створення для студентів зручних та комфортних умов проживання, задоволення їхніх основних побутових потреб проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час проживання в університетських гуртожитках.

Здобувачі освіти також отримали інформацію щодо функцій, завдань та змісту роботи психологічної служби, можливості звернення до практичних психологів за консультаціями для психологічної адаптації в умовах проживання у гуртожитках, стабілізації емоційного та психічного стану та вирішенні інших соціальних проблем.

М. П. Літвінова розповіла про функціонування "скриньок довіри" в кожному гуртожитку і можливості анонімного звернення до керівництва університету з приводу вирішення будь-яких проблем.

Студенти виявили зацікавленість і висловили пропозиції щодо організації зустрічей у подальшому.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/