Презентація програм академічної мобільності для здобувачів Універистету Ушинського

1З 08 по 17 вересня 2021 року в Університеті Ушинського була проведена низка зустрічей першокурсників першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з представником відділу міжнародних зв’язків. Учасникам заходу була презентована інформація про сучасні можливості навчання за програмами міжнародної академічної мобільності в залежності від освітнього рівня здобувачів.

Так, для студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітніх рівнів вищої освіти є можливість взяти участь у навчанні за програмами академічної мобільності, мовному та науковому стажуванні.

Здобувачі, які навчаються за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти, можуть стати учасниками спільних міжнародних проєктів з викладання, проведення наукових досліджень, стажування, а також підвищення кваліфікації.

Представник відділу міжнародних зв’язків Університету Ушинського Людмила Яворська здійснила детальний екскурс у роботу підрозділу з організації умов для забезпечення реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу в інших закладах вищої освіти, наукових установах та освітніх центрах поза межами України.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/