Представники психологічної служби Університету Ушинського презентували першокурсникам основні напрями діяльності

1З 06 по 22 вересня 2021 року відбулася низка зустрічей представників психологічної служби Університету Ушинського з першокурсниками.

Здобувачі освіти отримали інформацію щодо функцій, завдань та змісту роботи університетської психологічної служби. Студентів було ознайомлено з рекомендаціями щодо управління власним емоційним станом і надано поради відносно підвищення впевненості в собі.

Для створення безпечного освітнього середовища в університеті практичні психологі також поінформували студентів першого року навчання про причини та умови, що сприяють безвісному зникненню людини, провели пропедевтичну роботу щодо випадків булінгу тощо.

Здобувачі взяли участь в опитуванні щодо мотивації вступу в університет, а також вивчення стану адаптації до умов освітнього процесу.

Під час зустрічей студенти виявили зацікавленість особливостями психологічного супроводження їхньої професійної підготовки, отримали відповіді на запитання стосовно шляхів особистісного зростання під час опанування обраної освітньо-професійної програми.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/