Лекція для студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

2У межах співробітництва між нашим університетом та іншими закладами вищої освіти професором кафедри біології і охорони здоров’я Босенко Анатолієм Івановичем 30 вересня була прочитана відкрита онлайн лекція для студентів 4 курсу Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за темою «Актуальні проблеми функціональної діагностики у фізичному вихованні і спорті».

А.І. Босенко акцентував увагу слухачів на дискусійних моментах теоретичного обґрунтування існуючих популярних медико-біологічних методів оцінки функціональних можливостей дітей і молоді та осіб старших вікових груп. Були відмічені випадки некоректного практичного використання деяких методів і застарілих нормативних значень окремих тестів, які у сьогоденні призводять до помилкових висновків щодо функціонального стану особи.

Лектором були представлені сучасні автоматизовані технології функціональної діагностики спортсменів і фізкультурників, зокрема таких, що використовуються у науково-дослідній лабораторії імені професора Т.М. Цонєвої, які були розроблені викладачами кафедри та отримали патентну підтримку.

Лекція викликала великий інтерес, отримала схвальні відгуки і високу оцінку студентів і викладачів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/