«tHe liGht gratiFying» - вернісаж open air у дворику худграфу

18 жовтня 2021 року художньо-графічний факультет Університету Ушинського гостинно запросив усіх небайдужих до мистецтва доєднатися до святкування одразу двох професійних свят, що їх відзначають «худграфівці»: Дня працівників освіти та Дня художника України.

У внутрішньому дворику факультету викладачі представили власні твори: живопис, декоративне мистецтво, скульптуру.

Назва вернісажу «tHe liGht gratiFying» – поєднує перші букви абревіатури факультету HGF та у асоціативний спосіб дає образ мистецької освіти – «Світло Відрадне» – Світло творчості, що осяює Натхненням митців та Радістю глядачів.

На виставку завітали гості: Директор департаменту культури і туризму Одеської міської ради Тетяна Юріївна Маркова та заступник директора департаменту, начальник відділу мистецтв та культурно-освітніх закладів Людмила Михайлівна Крижалко з вітальними почесними грамотами викладачам-просвітителям, які зробили значний внесок у розвиток культури Південного регіону та з нагоди професійних свят. Були відзначені Наталя Адольфівна Лоза, Світлана Григорівна Крижевська та Тетяна Степанівна Штикало. Також подарунками і квітами від ХГФ були нагороджені найактивніші студенти і викладачі факультету, що за студентським опитуванням були визнані найкращими за рейтингом.

Виставка також буде презентована в онлайн-форматі на офіційних сторінках художньо-графічного факультету у соціальних мережах (інстаграм: hgf_od, та ФБ: ХГФ – Університет Ушинського) та у міських новинах на телебаченні.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/