Відбулася гостьова лекція на кафедрі освітнього менеджменту та публічного управління

3(1)9 жовтня 2021 р. для студентів Університету Ушинського спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування» та 073 «Менеджмент» було проведено онлайн-лекцію на тему «Організація роботи міністерства (на прикладі Грузії)».

Гостьовим лектором став керівник адміністративного департаменту Міністерства захисту навколишнього середовища і сільського господарства Грузії професор Зураб Гараканідзе.

Професор Гараканідзе є доктором економічних наук, випускником Гарвардської школи публічного управління ім. Дж. Кенеді, членом Асоціації економістів і політологів Грузії та Федерації журналістів Грузії. Наразі він працює у Тбіліському технічному університеті, є провідним професором магістерської програми "Управління державними ресурсами».

За підсумками презентованих матеріалів також відбулося обговорення питань антикорупційної політики Грузії та кадрового забезпечення державної служби.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/